A cigarettás barátom, aki talán megtanul számolni.

FacebookIWIWGoogle bookmarkSatartlapDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmark

Sok jó dolog van a világon, ami örömöt ad, gondtalanul élni pedig különösen jól esik mindenkinek.
Tudom ezt fokozni, az örömnek egy felsőbb foka, ha azt látjuk, hogy segítségünkkel, mások is jól vannak, ráncmentes a homlokuk. Egy tipikus eset immár az enyém. MLM hálózatépítéssel foglalkozva igyekszem boldogulni, és mások mondják, látják már a sikereimet. A sikert itt az teremti meg, a dolog természetéből adódóan, hogy mások sikerét szponzorálom, segítem.
Többüknek már, kevésbé ráncos a homlokuk, mint volt az nem is oly régen. Jól vannak, egyre jobban, ugye értitek?
Egy barátommal gyakran összetalálkozom, nagy dohányos, köhögök még én is, ha közel állok hozzá


A DXN kávés üzletemet azért mutattam Neki, mert reméltem, hogy elfogadja tőlem a jó tanácsot és majd megváltozik az Ő és a családja élete is. Most is néhány percet beszéltünk, több szál cigit elszívott eközben, krákogott is rendesen.

Most is nemet mondott az ajánlatomra! Panaszkodik, kellene valami, mert alig futja valamire, sok a kiadás. Az bizony baj, többeknek nagy baj!
Elköszönünk, még visszaszól és kérdezi, mondjad még egyszer, mennyibe kerül az a kávés törzsvásárló szám kikérése? 5000 Ft a válaszom, mint legutóbb is ezt válaszoltam. Sok mondja Ő és menne, de most én kérdezem Tőle, elmegy a két doboz cigi naponta? Dehogy csak másfél, de így is nagyon drága a cigizés, mondja. Tudod akármi vacak nem kell, ez majd egy ezres dobozonként.


Két dolog szólt a DXN mellett, a kávé és a munka online lehetősége. Elfogadtam, törzsvásárlói számot kértem és kaptam. Olcsóbban vásárolom a kávét, és más étrend kiegészítőket, és a számítógép mellől otthon dolgozom.

ezek

Arabika kávé

Ganoderma

Spirulina-kék zöld alga

Nézd meg milyen Weblapot ad, az otthoni munkavégzés segítéséhez, teljesen ingyen a cég!

hálózatépítés, MLM, otthoni munka, a számítógép mellől végezhető, egészség, magas vérnyomás reflux

http://litzlercoffee.com/


Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés